Selecteer een pagina

Stichting 't Groenewold

Lees hier het laatste nieuws

en onze nieuwsbrieven

Stiltekamer programma 2021-2022 uit

Met veel genoegen presenteren wij u  onze vernieuwde programmafolder voor het nieuwe seizoen 2021-2022.

Hiermee wil ’t Groenewold in samenwerking met o.a. de Protestantse Gemeente Venlo en omstreken een programma bieden dat mensen wil verbinden en hen wil begeleiden om hun eigen weg in het leven te gaan.

Het programma wordt aangeboden vanuit een oriëntatie die wortelt in de joodse en christelijke traditie, gericht op ontmoeting met jezelf, met elkaar en met andere religieuze wijsheid tradities. Op uiteenlopende manier hebben de verschillende onderdelen aandacht voor:

• Lichaamsbewustwording
  • Creativiteitsbevordering
  • Zingevingsvragen
  • Spirituele ontwikkeling.

Wij heten u van harte welkom op een van onze bijeenkomsten en wensen u veel inspiratie toe.

U kunt zich uiterlijk één week voor aanvang van een cursus aanmelden via ons secretariaat.

Nieuwsbron nr 60

Lees hier onze nieuwsbron vol met nuttige informatie over onze Stichting.

Bestuur en Staf van ‘t Groenewold danken u hartelijk voor uw inzet en ondersteuning en wensen u een gezegend Kerstfeest en alle goeds voor 2021.

Klik om te lezen/downloaden

Maart 2021

Februari 2021

Regelmatig brengen we een nieuwsbrief uit.
Wilt u deze ook automatisch per email ontvangen, geef ons dan uw emailadres door. Stuur uw emailadres aan ons via info@stichtinggroenewold.nl

Onze contactgegevens

Bij ons secretariaat kunt u terecht voor informatie, afspraken, reserveringen en het aanmelden van cursussen

Begijnengang 17